Setup Support Menu

TotalAV Opsætning

Sådan deler du licenser

Med TotalAV kan du bruge dine egne licenser til at beskytte og dække dine venner og familie.

Ved at sende dem et invitationslink, vil de være i stand til at oprette deres egen konto, som vil drage fordel af dine premium-funktioner uden ekstra omkostninger.

Du kan nemt dele en licens på din konto

På denne side kan du sende invitationer til op til tre mailadresser ad gangen.

Hvis e-mailadressen allerede er knyttet til en konto hos TotalAV, vil invitationen ikke blive sendt.

Når invitationen er sendt, vil modtageren være i stand til at oprette sin egen konto ved at indtaste deres:

• Navn
  • E-mail
  • En ny adgangskode