Total Cleaner Teknisk produktstøtte

Total Cleaner Innstillinger

Total Cleaner er et kraftig PC-optimaliseringsverktøy utviklet for å forbedre datamaskinens ytelse. Den fjerner effektivt søppelfiler, sletter nettleserloggen, administrerer oppstartsprogrammer og fikser systemfeil. Ved å holde systemet rent og strømlinjeformet hjelper Total Cleaner PC-en til å kjøre raskere og jevnere.

I denne delen av støttesenteret kan du utforske og lære om hvordan du konfigurerer Total Cleaner, dyprenser datamaskinen og mer! Hvis du har spørsmål om Total Cleaner, veileder vi deg.

For å komme i gang velg et emne fra menyen: