Getting Started Menu

Kom godt i gang

Sådan downloader og installerer du Total Adblock

Følg disse instruktioner for at installere Total Adblock på din Chrome-browser:

Besøg Chrome Webshop

Gå til Total Adblock's Chrome Webshop-side

Tilføj Total Adblock-udvidelsen

• Klik på Føj til Chrome
  • Klik på Tilføj udvidelse

• Du vil modtage en meddelelse om, at Total Adblock er blevet tilføjet til chrome.

Opsætning

Når Total Adblock er blevet føjet til chrome, åbnes en ny fane. Her vil vi guide dig til, hvordan du opsætter Total Adblock.

Følg disse instruktioner for at installere Total Adblock på din Edge-browser:

Besøg Edge Store

Gå til Edge Add-Ons Store

Tilføj Total Adblock-udvidelsen

• Klik på Hent
  • Klik på Tilføj udvidelse

• Udvidelsen Total Adblock vil nu blive tilføjet til værktøjslinjen.

Opsætning

Når Total Adblock er blevet tilføjet til Edge, åbnes en ny fane. Her vil vi guide dig til, hvordan du opsætter Total Adblock.

Følg disse instruktioner for at installere Total Adblock på iOS®:

Download Total Adblock

• Download Total Adblock fra App Store®
  • Tryk på Hent
  • Aktiver indholdsblokering

• Åbn iOS® Indstillinger
  • Find og Tryk på Safari®
  • Tryk på Indholdsblokkere
  • Slå alle Total Adblock indholdsblokkere til

• Når du downloader Total Adblock på Android, vil du højst sandsynligt se advarselsmeddelelser.

Dette sker, fordi vi leverer Total Adblock på Android direkte fra vores servere, da vi ikke kan placere det i Google Play Butik.

Ved at levere det direkte kan vi sikre det bedste niveau af annonceblokering, der er tilgængeligt for Android.

Videoguider

Installer og download Total Adblock

Opsætning af Total Adblock på Android

Alternativt kan du følge disse trin for at få din Android annoncefri browsingoplevelse!

Download og installation

• På din Android enhed skal du trykke på dette link https://download.totaladblock.com
  • Du kan muligvis se en advarsel: 'Filen kan være skadelig'

Android-operativsystemet viser dette advarsel, hvis applikationer downloades uden for Google Play Butik.

• Tryk på OK eller Download alligevel for at starte download
  • Vent på, at overførslen er fuldført
  • Tryk på Åbn, hvor der står 'File downloadet' øverst
  • Du kan muligvis se en advarsel: 'Af hensyn til din sikkerhed har din telefon ikke tilladelse til at installere ukendte apps fra denne kilde'

Da filen er blevet downloadet fra din webbrowser, skal du tillade din Android-enhed at installere filer, der er downloadet via webbrowseren.

• Tryk på Indstillinger på pop op-vinduet
  • Slå Aktiver fra denne kilde til
  • Tryk på tilbagepilen
  • Tryk på Installer
  • Tryk på Åbn
  • Aktivering af Total Adblock

• Tryk på tænd/sluk-knappen for at slå annonceblokering til
  • Tryk på OK på prompten til forbindelsesanmodning
  • Ved at oprette en forbindelse ændrer vi den måde, din forbindelse fungerer på, lidt ligesom en VPN gør, der giver os mulighed for at filtrere de indkommende annoncer.
  • For at aktivere fuld annonceblokering skal du trykke på AKTIVER NU
  • Tryk på Generer og gem
  • Indtast din enheds sikkerhedspinkode, og tryk på NÆSTE
  • Tryk på OK for at gemme certifikatnavnet
  • Du bør nu se, at Total Adblock-certifikatet, der bruges til filtrering, er blevet installeret, og applikationen vil bekræfte, at annonceblokering er aktiveret for alle websteder.

Følg disse instruktioner for at installere Total Adblock på Android:

Download Total Adblock Android

• På din Android enhed Tryk her
  • Tryk på OK
  • Tryk på Åbn

• Installer Total Adblock Android

• Tryk på Indstillinger på pop op-vinduet
  • Slå Aktiver fra denne kilde til
  • Klik på OK for at bekræfte
  • Tryk på Installer
  • Tryk på Åbn

• Konfigurer Total Adblock Android

Se følgende video for gode tips til, hvordan du konfigurerer Total Adblock Android