Total Coupon

Rapportera ett problem med en webbplats via Total Coupon

Ibland kan vissa av webbplatserna vi stödjer göra ändringar som stör funktionen hos Total Coupon. Vi övervakar och uppdaterar regelbundet vår tjänst för att säkerställa att du får en fantastisk upplevelse, men om du stöter på en situation där Total Coupon inte fungerar som förväntat på en viss webbplats kan du hjälpa oss att åtgärda det.

Följ dessa steg för att rapportera ett problem:

• Klicka på tillägget Total Coupon i din webbläsare.
  • Klicka på kugghjulsikonen uppe till höger på din TOTALCoupon-tillägg.
  • Välj Skicka feedback.
  • I feedbackformuläret väljer du "En webbplats fungerar inte korrekt" och fyller i formuläret.
  • svarade detta på din fråga?