Hvor er mine betalte funksjoner?

Du er for øyeblikket ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.

For å bruke premiumfunksjonene våre i applikasjonene våre må du autentisere applikasjonen ved å logge på med ditt aktive abonnement.

Hvis du mangler betalte funksjoner, eller blir bedt om å betale på nytt, kan du se våre trinnvise veiledninger nedenfor for hvordan du logger ut og logger på med premium-abonnementet ditt.

Tilgang til Total Adblock betalte funksjoner

Tilgang til TotalAV betalte funksjoner

Tilgang til Total WebShield betalte funksjoner