Finner Total Adblock

Vi tilbyr Total Adblock på flere enheter, noe som betyr at du kan surfe på nettet i fred hjemme eller på farten! Du vet kanskje ikke hvor du finner Total Adblock, men ikke bekymre deg, i denne veiledningen viser vi deg nøyaktig hvordan du finner Total Adblock på tvers av alle støttede enheter og nettlesere.

Hvilken enhet vil du finne Total Adblock?

Skrivebord Android iOS®

Skrivebord

For å se om Total Adblock er installert og legge den til i Google Chrome-menyen, velg ikonet for utvidelsen øverst til høyre av nettleseren din.

Chrome viser en liste over alle installerte utvidelser – finn Total Adblock og klikk på knappenålen for å feste den til verktøylinjemenyen.

Ikke installert Total Adblock for Chrome ennå? Klikk på denne knappen i Chrome-nettleseren.

Last ned Total Adblock
Trenger du hjelp til å installere Total Adblock? besøk vår installasjonsveiledning

Som standard vil Total Adblock vises på utvidelsesverktøylinjen. Hvis det ikke vises på verktøylinjen, kan det være i menyen. Du kan legge den til på verktøylinjen igjen ved å høyreklikke på ikonet i trinn 2 og klikke på Flytt til verktøylinjen.

Ikke installert ennå Total Adblock for Edge? Klikk på denne knappen i Edge-nettleseren

Last ned Total Adblock
Trenger du hjelp til å installere Total Adblock? besøk vår installasjonsveiledning

Android

Når du har lastet ned og installert Total Adblock Android-appen, kan du finne den ved å finne appen på appskjermen.

Ikke installert ennå Total Adblock? Klikk på denne knappen på Android-enheten

Last ned Total Adblock
Trenger du hjelp til å installere Total Adblock Android? besøk vår installasjonsveiledning

==iOS®

Når du har lastet ned og installert Total Adblock iOS®-appen, kan du finne den ved å finne appen på startskjermen.

Ikke installert ennå Total Adblock? Klikk på denne knappen på iOS®-enheten

Last ned Total Adblock