Hitta Total Adblock

Vi erbjuder Total Adblock på flera enheter, vilket innebär att du kan surfa på webben i lugn och ro hemma eller på språng! Du kanske inte vet var du hittar Total Adblock, men oroa dig inte, i den här guiden visar vi dig exakt hur du hittar Total Adblock på alla enheter och webbläsare som stöds.

Vilken enhet vill du hitta Total Adblock?

Skrivbord Android iOS®

Skrivbord

För att se om Total Adblock är installerad och för att lägga till den i din Google Chrome-meny, välj ikonen för tillägget uppe till höger av din webbläsare.

Chrome visar en lista över alla installerade tillägg - hitta Total Adblock och klicka på nålen för att fästa den i verktygsfältsmenyn.

Har du inte installerat Total Adblock för Chrome ännu? Klicka på den här knappen i din Chrome-webbläsare.

Ladda ner Total Adblock
Behöver du hjälp med att installera Total Adblock? besök vår installationsguide

Som standard visas Total Adblock i tilläggsverktygsfältet. Om det inte visas i verktygsfältet kan det finnas i menyn. Du kan lägga till den i verktygsfältet igen genom att högerklicka på ikonen i steg 2 och klicka på Flytta till verktygsfältet.

Ännu inte installerat Total Adblock för Edge? Klicka på den här knappen i din Edge-webbläsare

Ladda ner Total Adblock
Behöver du hjälp med att installera Total Adblock? besök vår installationsguide

Android

När du har laddat ner och installerat Total Adblock Android-appen kan du hitta den genom att hitta appen på appskärmen.

Ännu inte installerat Total Adblock? Klicka på den här knappen på din Android-enhet

Ladda ner Total Adblock
Behöver du hjälp med att installera Total Adblock Android? besök vår installationsguide

==iOS®

När du har laddat ner och installerat Total Adblock iOS®-appen kan du hitta den genom att hitta appen på din startskärm.

Ännu inte installerat Total Adblock? Klicka på den här knappen på din iOS®-enhet

Ladda ner Total Adblock