Android-inställningar och certifikatinställningar

Hur man ställer in Total Adblock på Android

Aktiverar Total Adblock

• Om du redan har ett konto hos oss, vänligen tryck på knappen Logga in.
  • Om du inte gör det, Klicka på på Skapa ett konto för att komma igång!

• Tryck på den röda strömknappen för att växla på totalt annonsblock!

• Tryck på OK på anslutningsbegäran
  • Genom att skapa en anslutning ändrar vi hur din anslutning fungerar, lite som ett VPN gör som låter oss filtrera de inkommande annonserna.

Om du väljer att inte välja OK för att lita på VPN-anslutningen kommer Annonsblockering inte att fungera, som visas i videon nedan.

• För att aktivera fullständig annonsblockering, tryck på Aktivera nu

• Tryck på Generera och spara och tryck sedan på Tillåt
  • Total Adblock kommer ENDAST att komma åt nedladdningsmappen som certifikatet kommer att sparas i.

• Spara till ditt nedladdningsfilområde

• När du har sparat kommer bilden nedan att dyka upp i Total Adblock-appen och du måste trycka på på **Gå till inställningar{ notrans-5}

• Gå till inställningar kommer att visa fönstret nedan, du måste sedan navigera till Övriga säkerhetsinställningar

• Från Övriga säkerhetsinställningar måste du navigera till Installera från enhetslagring

• <10 > I Installera från enhetslagring, fortsätt till CA-certifikat

<11 > När du har tappatCA-certifikat kommer fönstret nedan att visas som heter Din integritet är i riskzonen . Knacka påInstallera ändå för att fortsätta med att installera certifikatet

<12 > Ange din enhet Säkerhets-PIN och tryck på Fortsätt

<13 > 1.Välj Ladda ned 2.Välj Total Adblock Certificate 3.Knacka påKlar

<14 > Fönstret nedan visar ett bekräftelsemeddelande om CA-certifikat installerat

<15 > Grattis, du har nu framgångsrikt aktiverat ditt totala annonsblock!

Om du har några problem med aktiveringen av denna applikation, läs igenom stegen ovan noggrant.