Stäng av push-annonser på Chrome för Android

Om din Android-enhet får irriterande annonser och popup-fönster är det sannolikt push-meddelanden från webbläsaren Chrome. Prova stegen nedan för att inaktivera dessa push-annonser.

För en steg-för-steg-guide se nedan

Öppna "Chrome"

Tryck på de tre prickarna

Tryck på "Inställningar"

Tryck på "Webbplatsinställningar"

Tryck på "Aviseringar"

Tryck på Tillåten inträde

Tryck på "Visa aviseringar"

Tryck för att gå tillbaka

Observera att aviseringarna för denna webbplats nu är inaktiverade.

Tryck för att inaktivera aviseringsbegäranden.

Upprepa steg 5 till 7 för varje tillåten webbplats för att stoppa alla aviseringar.

Aviseringar blockerade

Med aviseringar blockerade kommer webbplatser inte att kunna be dig att visa aviseringar. Alla webbplatser i dina undantag kommer att kunna skicka meddelanden. Om du vill inaktivera dem, följ steg 5 till 7 för varje webbplats.