Slå push-annoncer fra på Chrome til Android

Hvis din Android-enhed får irriterende annoncer og pop op-vinduer, er disse sandsynligvis push-meddelelser fra Chrome-browseren. Prøv nedenstående trin for at deaktivere disse push-annoncer.

For en trinvis vejledning se nedenfor

Åbn 'Chrome'

Tryk på de tre prikker

Tryk på 'Indstillinger'

Tryk på 'Siteindstillinger'

Tryk på 'Underretninger'

Tryk på Tilladt adgang

Tryk på 'Vis meddelelser'

Tryk for at gå tilbage

Bemærk, at meddelelserne for denne hjemmeside nu er deaktiveret.

Tryk for at deaktivere notifikationsanmodninger.

Gentag trin 5 til 7 for hvert tilladt websted for at stoppe alle meddelelser.

Meddelelser blokeret

Med meddelelser blokeret, vil websteder ikke kunne bede dig om at vise meddelelser. Alle websteder i dine undtagelser vil være i stand til at sende meddelelser. Hvis du ønsker at deaktivere dem, skal du følge trin 5 til 7 for hvert websted.