Total Adblock Teknisk produktsupport

Acceptable annoncer

Der er tidspunkter, hvor du måske ønsker, at bestemte websteder skal kunne vise dig annoncer. Det kan skyldes, at du stoler på, at webstedet leverer anstændigt reklameindhold, der er virkelig relevant, eller at du skal deaktivere annonceblokering for at få adgang til indhold på webstedet. Inden for Total Adblock-udvidelsen er der en sektion kaldet Acceptable Ads, hvor du effektivt kan hvidliste specifikke websteder, så annonceblokering ikke finde sted på dem.

For at føje et websted til den acceptable annonceliste skal du klikke på udvidelsesikonet Total Adblock øverst til højre i dit browservindue og derefter klikke på tandhjulet Indstillinger.

I Indstillinger skal du klikke på fanen Acceptable annoncer.

I afsnittet Acceptable annoncer kan du indtaste webstedsadresser, som du ikke ønsker, at Total Adblock skal blokere annoncer på. Eventuelle tilføjede websteder vises på en liste her og kan fjernes på et senere tidspunkt, hvis det kræves.