Konfigurer Total Adblock-meddelelser

{ !Total Adblock!} vil som standard sende dig meddelelser om eventuelle nyttige funktioner, der er slået fra. Dette er for at sikre, at brugerne ikke glemmer, om de midlertidigt har deaktiveret en beskyttende funktion.

Men hvis du ikke ønsker at modtage disse meddelelser, skal du klikke på udvidelsesikonet Total Adblock øverst til højre i dit browservindue, og derefter klikke på tandhjulet Indstillinger.

Rul til den sidste mulighed i indstillingsmenuen mærket Deaktiver meddelelser, og klik på den.

Hvis du har købt et abonnement, men ikke er i stand til at deaktivere disse meddelelser, skal du muligvis logge ind på din konto igen.