Blokering af annoncer på YouTube

Vi kan ikke fjerne annoncer i YouTube-appen., men vi kan blokere annoncer på YouTube ved at afspille videoen i vores applikation{notrans- 3} eller via din webbrowser**.

Inden for vores ansøgning (anbefales)

Følg disse trin for at se YouTube på din Android- eller iOS®-enhed via vores applikation:

• Sørg for, at Total Adblock er slået til
  • Gå til YouTube-appen og find den video, du vil se
  • Tryk på de tre prikker for at få videomenuen frem
  • Tryk på 'Del'
  • Find og tryk derefter på 'Annoncefri' eller 'Total Adblock'
  • Du skal muligvis se under 'flere' muligheder, hvis det ikke er på listen.

Dette vil derefter åbne videoen i Total Adblock helt uden reklamer!

I din webbrowser

Alternativt kan du følge disse trin for at se YouTube uden annoncer på din Android- eller iOS®-enhed i din browser:

• Sørg for, at Total Adblock er slået til
  • Indtast www.youtube.com i adresselinjen.
  • Sørg for at inkludere www. og brug adresselinjen.

Hvis du bruger en søgemaskine, åbner den YouTube-appen som standard.

Forudsat at Total Adblock er installeret på din webudvidelse, blokerer vi annoncer på YouTube, hvis det er aktiveret. Hvis du af en eller anden grund stadig ser annoncer, skal du sørge for, at du er logget ind med dit betalte abonnement.

Tjek vores guide her.