Sådan downloader og installerer du Total Adblock

Følg disse instruktioner for at installere Total Adblock på din Chrome-browser:

Besøg Chrome Webshop

Gå til Total Adblock's Chrome Webshop-side

Tilføj Total Adblock-udvidelsen

• Klik på Føj til Chrome
  • Klik på Tilføj udvidelse

• Du vil modtage en meddelelse om, at Total Adblock er blevet tilføjet til chrome.

Opsætning

Når Total Adblock er blevet føjet til chrome, åbnes en ny fane. Her vil vi guide dig til, hvordan du opsætter Total Adblock.

Følg disse instruktioner for at installere Total Adblock på din Edge-browser:

Besøg Edge Store

Gå til Edge Add-Ons Store

Tilføj Total Adblock-udvidelsen

• Klik på Hent
  • Klik på Tilføj udvidelse

• Udvidelsen Total Adblock vil nu blive tilføjet til værktøjslinjen.

Opsætning

Når Total Adblock er blevet tilføjet til Edge, åbnes en ny fane. Her vil vi guide dig til, hvordan du opsætter Total Adblock.

Følg disse instruktioner for at installere Total Adblock på iOS®:

Download Total Adblock

• Download Total Adblock fra App Store®
  • Tryk på Hent
  • Aktiver indholdsblokering

• Åbn iOS® Indstillinger
  • Find og Tryk på Safari®
  • Tryk på Indholdsblokkere
  • Slå alle Total Adblock indholdsblokkere til

• Når du downloader Total Adblock på Android, vil du højst sandsynligt se advarselsmeddelelser.

Dette sker, fordi vi leverer Total Adblock på Android direkte fra vores servere, da vi ikke kan placere det i Google Play Butik.

Ved at levere det direkte kan vi sikre det bedste niveau af annonceblokering, der er tilgængeligt for Android.

For at hjælpe dig med din download og installation har vi givet dig både video-følgevejledninger og trin for trin skriftlige instruktioner:

Videoguider

Sådan installeres og downloades Total Adblock

Sådan konfigureres Total Adblock på Android

Sådan downloades og installeres Total Adblock

Følg disse trin for at få din Android annoncefri browsingoplevelse!

• På din Android enhed skal du trykke på dette link https://download.totaladblock.com
  • Du kan muligvis se en advarsel:

'Filen kan være skadelig'

Android operativsystemet viser denne advarsel, hvis applikationer downloades uden for Google Play Butik.

• Tryk på OK eller Download alligevel for at starte download

• Vent på, at Download er fuldført

• Tryk på Åbn, hvor der står 'File downloadet' øverst
  • Du kan muligvis se en advarsel: 'Af hensyn til din sikkerhed har din telefon ikke tilladelse til at installere ukendte apps fra denne kilde'

Da filen er blevet downloadet fra din webbrowser, skal du tillade din Android-enhed at installere filer, der er downloadet via webbrowseren.

• Tryk på Indstillinger på pop op-vinduet

• Slå Aktiver fra denne kilde til for din valgte webbrowser, dvs. Chrome, Edge, FireFox
  • Eksemplet vises ved at bruge Chrome-webbrowseren

• Tryk på Installer

• Tryk på Åbn for at åbne din nye Total Adblock-installation:
  • En genvej vil blive oprettet og tilføjet til din startskærm som standard. Dette kan ændres efter installationen er fuldført.

• Se siden Kom godt i gang/Login Total Adblock nedenfor:
  • Hvis du ikke kan se, hvad der er afbilledet nedenfor, bedes du gennemgå trinene ovenfor.

Aktivering af Total Adblock

• Hvis du allerede har en konto hos os, skal du trykke på Log ind-knappen.
  • Hvis du ikke gør det, så Tryk på på Opret en konto for at komme i gang!

• Tryk på den røde tænd/sluk-knap for at skifte til Total Adblock!

• Tryk på OK på prompten om forbindelsesanmodning
  • Ved at oprette en forbindelse ændrer vi den måde, din forbindelse fungerer på, lidt ligesom en VPN gør, der giver os mulighed for at filtrere de indgående annoncer.

Hvis du vælger ikke at vælge OK for at stole på VPN-forbindelsen, Adblock vil ikke fungere.

• For at aktivere fuld annonceblokering skal du trykke på Aktiver nu

• Tryk på Generer og gem, og tryk derefter på Tillad
  • Total Adblock vil KUN få adgang til mappen med downloads, som certifikatet vil blive gemt i.

• Gem til dit downloads filområde

• Når du har gemt, vil billedet nedenfor dukke op på Total Adblock-appen, og du skal trykke på på **Gå til indstillinger{ notrans-5}

• Gå til Indstillinger vil åbne vinduet nedenfor. Du skal derefter navigere til Andre sikkerhedsindstillinger

• Fra Andre sikkerhedsindstillinger skal du navigere til Installer fra enhedslagring

• <10 > I Installer fra Device Storage skal du fortsætte til CA-certifikat

<11 > Når du har tappetCA-certifikat, vises nedenstående vindue kaldet Dit privatliv er i fare . Tryk påInstaller alligevel for at fortsætte med at installere certifikatet

<12 > Indtast din enhed Sikkerhedspinkode, og tryk på Fortsæt

<13 > 1.Vælg Download 2.Vælg Total Adblock Certificate 3.Tryk påUdført

<14 > Nedenstående vindue vil vise en bekræftelsesmeddelelse om CA-certifikat installeret

<15 > Tillykke, du har nu aktiveret din Total Adblock!

Hvis du har problemer med aktiveringen af denne applikation, bedes du gennemgå trinene ovenfor omhyggeligt.

Følg disse instruktioner for at installere Total Adblock på Android:

Download Total Adblock Android

• På din Android enhed Tryk her
  • Tryk på OK
  • Tryk på Åbn

• Installer Total Adblock Android

• Tryk på Indstillinger på pop op-vinduet
  • Slå Aktiver fra denne kilde til
  • Klik på OK for at bekræfte
  • Tryk på Installer
  • Tryk på Åbn

• Konfigurer Total Adblock Android

Se følgende video for gode tips til, hvordan du konfigurerer Total Adblock Android