Total Adblock Teknisk produktsupport

Hvor er mine betalte funktioner?

Hvis du har abonneret på Total Adblock premium, skal du logge ind på udvidelsen/applikationen for at gøre brug af dine præmiefordele.

Det kan tage op til 10 minutter, fra du har foretaget en betaling, før dit abonnement aktiveres.

Følg disse instruktioner for at logge ind på Total Adblock og vise dine betalingsfunktioner på dit skrivebord:

Få adgang til Total Adblocks indstillinger

• Åbn browserudvidelsen Total Adblock
  • Klik på indstillingstandhjulet i øverste højre hjørne
  • Log ind på din Total Adblock Premium-konto

• Klik på Har du allerede en premium-konto?
  • Indtast dine loginoplysninger
  • Du vil nu være logget ind på din Total Adblock Premium-konto og få adgang til alle dine betalte funktioner.

Det kan tage op til 10 minutter, fra du har foretaget en betaling, før dit abonnement aktiveres.

Når du download og installer Total Adblock Android skal du indtaste dine premium kontooplysninger for at logge ind. Følg disse instruktioner for at gøre det:

• Indtast din e-mailadresse
  • Indtast din adgangskode
  • Klik på Login
  • Du vil nu være logget ind på din Total Adblock Premium-konto og få adgang til alle dine betalte funktioner.

Det kan tage op til 10 minutter, fra du har foretaget en betaling, før dit abonnement aktiveres.

Når du download og installer Total Adblock iOS® skal du indtaste dine premium kontooplysninger for at logge ind. Følg disse instruktioner for at gøre det:

• Indtast din e-mailadresse
  • Indtast din adgangskode
  • Klik på Login
  • Du vil nu være logget ind på din Total Adblock Premium-konto og få adgang til alle dine betalte funktioner.