Finder Total Adblock

Vi tilbyder Total Adblock på flere enheder, hvilket betyder, at du kan surfe på nettet i fred, hjemme eller på farten! Du ved måske ikke, hvor du kan finde Total Adblock, men bare rolig, i denne vejledning viser vi dig præcis, hvordan du finder Total Adblock på tværs af alle understøttede enheder og browsere.

Hvilken enhed vil du gerne finde Total Adblock?

Desktop Android iOS®

Desktop

For at se, om Total Adblock er installeret og tilføje det til din Google Chrome-menu, skal du vælge ikonet for udvidelsen øverst til højre af din browser.

Chrome viser en liste over alle installerede udvidelser - find Total Adblock og klik på knappenålen for at fastgøre den til værktøjslinjemenuen.

Endnu ikke installeret Total Adblock til Chrome? Klik på denne knap i din Chrome-browser.

Download Total Adblock
Har du brug for hjælp til at installere Total Adblock? besøg vores installationsvejledning

Som standard vises Total Adblock på udvidelsesværktøjslinjen. Hvis det ikke vises på værktøjslinjen, kan det være i menuen. Du kan tilføje det tilbage til værktøjslinjen ved at højreklikke på ikonet i trin 2 og klikke på Flyt til værktøjslinjen.

Endnu ikke installeret Total Adblock til Edge? Klik på denne knap i din Edge-browser

Download Total Adblock
Har du brug for hjælp til at installere Total Adblock? besøg vores installationsvejledning

Android

Når du har downloadet og installeret Total Adblock Android-appen, kan du finde den ved at finde appen på din app-skærm.

Endnu ikke installeret Total Adblock? Klik på denne knap på din Android-enhed

Download Total Adblock
Har du brug for hjælp til at installere Total Adblock Android? besøg vores installationsvejledning

==iOS®

Når du har downloadet og installeret Total Adblock iOS®-appen, kan du finde den ved at finde appen på din startskærm.

Endnu ikke installeret Total Adblock? Klik på denne knap på din iOS®-enhed

Download Total Adblock