Technical Support Menu

Total Adblock technische productondersteuning

Total Adblock lokaliseren

We bieden Total Adblock aan op meerdere apparaten, wat betekent dat je thuis of onderweg in alle rust op internet kunt surfen! Je weet misschien niet waar je Total Adblock kunt vinden, maar maak je geen zorgen, in deze gids laten we je precies zien hoe je Total Adblock kunt vinden op alle ondersteunde apparaten en browsers.

Welk apparaat wil je Total Adblock lokaliseren?

Bureaublad Android iOS®

Bureaublad

Selecteer het pictogram van de extensie rechtsboven om te zien of Total Adblock is geïnstalleerd en om het toe te voegen aan uw Google Chrome-menu van uw browser.

Chrome toont een lijst met alle geïnstalleerde extensies - zoek Total Adblock en klik op de pin om deze vast te pinnen op het werkbalkmenu.

Nog niet geïnstalleerd Total Adblock voor Chrome? Klik op deze knop in uw Chrome-browser.

Total Adblock downloaden
Hulp nodig bij het installeren van Total Adblock? bezoek onze installatiegids

Standaard wordt Total Adblock weergegeven op de extensiewerkbalk. Als het niet op de werkbalk wordt weergegeven, bevindt het zich mogelijk in het menu. U kunt het weer aan de werkbalk toevoegen door met de rechtermuisknop op het pictogram in stap 2 te klikken en op Verplaatsen naar de werkbalk te klikken.

Nog niet geïnstalleerd Total Adblock voor Edge? Klik op deze knop in uw Edge-browser

Total Adblock downloaden
Hulp nodig bij het installeren van Total Adblock? bezoek onze installatiegids

Android

Nadat u de Total Adblock Android-app heeft gedownload en geïnstalleerd, kunt u deze vinden door de app in uw app-scherm te zoeken.

Nog niet geïnstalleerd Total Adblock? Klik op deze knop op uw Android-apparaat

Total Adblock downloaden
Hulp nodig bij het installeren van Total Adblock Android? bezoek onze installatiegids

==iOS®

Nadat u de Total Adblock iOS®-app heeft gedownload en geïnstalleerd, kunt u deze vinden door de app op uw startscherm te zoeken.

Nog niet geïnstalleerd Total Adblock? Klik op deze knop op uw iOS®-apparaat

Total Adblock downloaden