Technical Support Menu

Total Adblock technische productondersteuning

Hoe Total Adblock werkt

Total Adblock is beschikbaar als browserextensie en als mobiele applicatie. Het werkt door advertenties, pop-ups en meldingen te blokkeren. Het niveau van blokkering kan variëren, afhankelijk van het platform, apparaat en specifieke instellingen. Op mobiele apparaten is het bijvoorbeeld misschien niet mogelijk om advertenties die in apps zijn ingebouwd, zoals games of tools, te stoppen, omdat de advertenties rechtstreeks in de applicatie worden weergegeven.

We verbeteren de ervaring van onze gebruikers door afleidingen en laadtijden van pagina's te verminderen, en we helpen ook de privacy en veiligheid van onze gebruikers te beschermen door trackers en schadelijke advertenties te blokkeren.

Total Adblock blokkeert inhoud door:

Verzoeken blokkeren

Total Adblock blokkeert verzoeken van webpagina's en mobiele apps om advertenties, pop-ups en meldingen te laden. Het doet dit door filters te gebruiken die URL's en scripts die aan advertentienetwerken zijn gekoppeld, herkennen en blokkeren.

Advertenties en pop-ups verbergen

Total Adblock kan ook advertenties en pop-ups verbergen die al op een pagina zijn geladen. Dit wordt gedaan door de HTML en CSS van de pagina aan te passen om de advertentie-elementen te verwijderen of te verbergen.

Trackers blokkeren

Total Adblock kan ook trackers blokkeren die door adverteerders worden gebruikt om gegevens over gebruikersgedrag te verzamelen en gepersonaliseerde advertenties te leveren. Dit helpt de privacy van gebruikers te beschermen en tracking tussen verschillende websites en apps te voorkomen.

Total Adblock is beschikbaar voor

Directe APK van onze servers

via AppStore®

via de Chrome Web Store

via Microsoft Edge-add-ons

via de Chrome Web Store

Bekijk onze download- en installatiehandleiding.