Technical Support Menu

Total Adblock Teknisk produktsupport

Hur Total Adblock fungerar

Total Adblock finns både som webbläsartillägg och mobilapplikation. Det fungerar genom att blockera annonser, popup-fönster och aviseringar. Blockeringsnivån kan variera beroende på plattform, enhet och specifika inställningar. Till exempel, på mobila enheter kanske det inte är möjligt att stoppa annonser inbyggda i appar som spel eller verktyg, eftersom annonserna visas direkt i applikationen.

Vi förbättrar våra användares upplevelse genom att minska distraktioner och sidladdningstider, och vi hjälper också till att skydda våra användares integritet och säkerhet genom att blockera spårare och skadliga annonser.

Total Adblock blockerar innehåll genom att:

Blockeringsförfrågningar

Total Adblock blockerar förfrågningar från webbsidor och mobilappar för att läsa in annonser, popup-fönster och aviseringar. Den gör detta genom att använda filter som känner igen och blockerar webbadresser och skript som är associerade med annonsnätverk.

Döljer annonser och popup-fönster

Total Adblock kan också dölja annonser och popup-fönster som redan har laddats på en sida. Detta görs genom att ändra HTML och CSS på sidan för att ta bort eller dölja annonselementen.

Blockerande spårare

Total Adblock kan också blockera spårare som används av annonsörer för att samla in data om användarnas beteende och leverera personliga annonser. Detta hjälper till att skydda användarnas integritet och förhindra spårning över olika webbplatser och appar.

Total Adblock är tillgänglig för

Direkt APK från våra servrar

via AppStore®

via Chrome Web Store

via Microsoft Edge Addons

via Chrome Web Store

Kolla in vår nedladdnings- och installationsguide.