Var är mina betalfunktioner?

Om du har prenumererat på Total Adblock premium måste du logga in på tillägget/applikationen för att använda dina premiumförmåner.

Det kan ta upp till 10 minuter från det att du gjorde en betalning innan din prenumeration aktiveras.

För att logga in på Total Adblock och visa dina betalfunktioner på din dator, följ dessa instruktioner:

Gå till Total Adblocks inställningar

• Öppna webbläsartillägget Total Adblock
  • Klicka på inställningarna i det övre högra hörnet
  • Logga in på ditt Total Adblock Premium-konto

• Klicka på Har du redan ett premiumkonto?
  • Ange dina inloggningsuppgifter
  • Du kommer nu att loggas in på ditt Total Adblock Premium-konto och ha tillgång till alla dina betalfunktioner.

Det kan ta upp till 10 minuter från det att du gjorde en betalning innan din prenumeration aktiveras.

När du ladda ner och installera Total Adblock Android måste du ange dina premiumkontouppgifter för att logga in. Följ dessa instruktioner för att göra det:

• Ange din e-postadress
  • Ange ditt lösenord
  • Klicka på Logga in
  • Du kommer nu att loggas in på ditt Total Adblock Premium-konto och ha tillgång till alla dina betalfunktioner.

Det kan ta upp till 10 minuter från det att du gjorde en betalning innan din prenumeration aktiveras.

När du ladda ner och installera Total Adblock iOS® måste du ange dina premiumkontouppgifter för att logga in. Följ dessa instruktioner för att göra det:

• Ange din e-postadress
  • Ange ditt lösenord
  • Klicka på Logga in
  • Du kommer nu att loggas in på ditt Total Adblock Premium-konto och ha tillgång till alla dina betalfunktioner.