Technical Support Menu

Total Adblock technische productondersteuning

Advertenties blokkeren op YouTube

We kunnen geen advertenties verwijderen in de YouTube-app. maar we kunnen advertenties op YouTube blokkeren door de video af te spelen in onze app{notrans- 3} of via uw webbrowser**.

Binnen onze applicatie (aanbevolen)

Volg deze stappen om YouTube te bekijken op je Android- of iOS®-apparaat via onze applicatie:

• Zorg ervoor dat Total Adblock is ingeschakeld
  • Ga naar de YouTube-app en zoek de video die je wilt bekijken
  • Tik op de drie puntjes om het videomenu te openen
  • Tik op 'Delen'
  • Zoek en tik vervolgens op 'Advertentievrij' of 'Total Adblock'
  • Mogelijk moet u onder 'meer' opties kijken als het niet wordt vermeld.

Hierdoor wordt de video binnen Total Adblock volledig advertentievrij geopend!

Binnen uw webbrowser

U kunt ook als volgt reclamevrij YouTube bekijken op uw Android- of iOS®-apparaat in uw browser:

• Zorg ervoor dat Total Adblock is ingeschakeld
  • Typ www.youtube.com in de adresbalk.
  • Zorg ervoor dat u www. en gebruik de adresbalk.

Als u een zoekmachine gebruikt, wordt standaard de app YouTube geopend.

Als Total Adblock is geïnstalleerd op uw webextensie, blokkeren we advertenties op YouTube als deze is ingeschakeld. Als u om welke reden dan ook nog steeds advertenties ziet, zorg er dan voor dat u bent ingelogd met uw betaalde abonnement.

Bekijk onze gids hier.