Malware Support Menu

Malware-ondersteuning

Hoe plan ik scans?

U kunt een scan zo plannen dat deze automatisch wordt uitgevoerd. TotalAV geeft u de mogelijkheid om dit te doen en aan te passen welk type scan en wanneer u de scan wilt laten plaatsvinden.

Volg deze stappen om aan te passen wanneer een scan moet worden gepland:

• Open de TotalAV-applicatie
  • Klik op de Settings Cog aan de linkerkant
  • Klik op Antivirusscans
  • Vanaf hier kunt u het volgende aanpassen:

• Bestandstypen om te scannen
  • Hoe vaak u wilt dat de scan wordt uitgevoerd
  • Welk type scan u wilt uitvoeren
  • Starttijd
  • Eindtijd
  • Mappen en bestanden die u buiten de scan wilt houden
  • U kunt een scan zo plannen dat deze automatisch wordt uitgevoerd. TotalAV geeft u de mogelijkheid om dit te doen en aan te passen welk type scan en wanneer u de scan wilt laten plaatsvinden.

Volg deze stappen om aan te passen wanneer een scan moet worden gepland:

• Open de TotalAV-applicatie
  • Klik op de Settings Cog aan de linkerkant
  • Vanaf hier kunt u het volgende aanpassen: