Total Password Instelling

Downloaden en installeren

Klik hier om Total Password te downloaden

Zie anders de onderstaande instructies:

Chroom

Volg deze instructies om Total Password in uw Chrome-browser te installeren:

• Bezoek de Chrome Web Store voor Total Password tik hier

• Klik op Toevoegen aan Chrome

• Klik op Extensie toevoegen: u ontvangt een melding dat Total Password is toegevoegd aan Chrome.

• Zodra Total Password is toegevoegd aan Chrome, wordt er een nieuw tabblad geopend. Hier zullen we u begeleiden bij het instellen van Total Password.

Rand

Volg deze instructies om Total Password op uw Edge-browser te installeren:

• Voeg de extensie Total Password toe: klik op Get

• Klik op Extensie toevoegen: de extensie Total Password wordt nu toegevoegd aan de werkbalk.

• Zodra Total Password is toegevoegd aan Edge, wordt er een nieuw tabblad geopend. Hier zullen we u begeleiden bij het instellen van Total Password.

iOS

Volg deze instructies om Total Password op iOS te installeren:

• Download Total Password uit de App Store

• Op je iOS-apparaat Tik hier

• Tik op Installeren

Android

Volg deze instructies om Total Password op Android te installeren:

• Download Total Password Android

• Op je Android-apparaat Tik hier

• Tik op OK

• Tik op Openen