Setup Support Menu

TotalAV Inställning

Hur man laddar ner och installerar TotalAV

Ladda ner

• Klicka här för att ladda ner TotalAV

• Öppna den nedladdade filen i din webbläsare eller genom att gå till din nedladdningsmapp i Filutforskaren
  • Installera

• Klicka på Ja för att tillåta TotalAV att göra ändringar på din enhet

• Klicka på Installera

• Vänta på att TotalAV ska installera och uppdatera
  • Ställ in realtidsskydd

När du har installerat TotalAV måste du aktivera Real-Time Protection för att skydda dig från realtidshot.

• Klicka på Aktivera skydd

• När Realtidsskydd har aktiverats, se till att du kör en förstagångsskanning på din dator genom att klicka på Kör Smart Scan så att eventuella hot som som för närvarande finns på ditt system kan sättas i karantän ASAP.

Om du har problem med att aktivera Realtidsskydd, vänligen Klicka här.

NOTE: Du är inte inloggad på ett konto. För att logga in vänligen Klicka här.

Ladda ner

• Klicka här för att ladda ner TotalAV

• Öppna den nedladdade filen i din webbläsare
  • Installera

• Dubbelklicka på paketikonen för att påbörja installationen

• Klicka på Fortsätt

• Ange din Mac-lösenord

• Klicka på Installera
  • Ställ in realtidsskydd

När du har installerat TotalAV måste du aktivera Real-Time Protection för att skydda dig från realtidshot.

• Klicka på Dashboard

• Klicka på Aktivera

• Klicka på Installera

• Öppna Systeminställningar

• Klicka på Öppna säkerhetsinställningar

• Klicka på låsikonen

• Ange din Mac-lösenord

• Klicka på Lås upp

• Klicka på Tillåt

• Gå till applikationen TotalAV

• Klicka på Öppna systeminställningar

• Klicka på TotalAV Real-Time Protection 5 på skärmen Systeminställningar

• Klicka på Slutför installationen i TotalAV applikationen

• NOTE: Du är inte inloggad på ett konto. För att logga in vänligen Klicka här.

Ladda ner

• Tryck här på din iPhone eller iPad

• Tryck på Installera på App Store

• Logga in

Öppna TotalAV-appen

• Ange ditt TotalAV användarnamn

• Ange ditt TotalAV lösenord

• Tryck på Logga in

• NOTE: Du är inte inloggad på ett konto. För att logga in vänligen Klicka här.

Ladda ner

• Tryck här på din Android-enhet

• Tryck på Installera i Play Butik

• Logga in

• Öppna TotalAV-appen

• Tryck på Logga in

• Detta kommer att försöka logga in dig automatiskt.

Om applikationen inte automatiskt kan logga in dig kommer den att be om din e-postadress och ditt lösenord.

NOTE: Du är inte inloggad på ett konto. För att logga in vänligen Klicka här.