Setup Support Menu

TotalAV Inställning

Hantera en enhet

Välkommen till vårt nav för hantering av enheter! Här kommer du att kunna se hur du hanterar dina enheter i vår produktpanel.

Om du vill köpa fler licenser, vänligen Klicka här

Återkalla en licens

Om du vill återkalla en licens från en enhet som inte längre används, följ stegen nedan:

• Klicka på de tre prickarna under åtgärdsfliken och välj borttagningsknappen:

• Klicka på på borttagningsknappen för att bekräfta att det här är enheten som du vill ta bort en licens från.

• Popup-fönstret visas längst ner på instrumentpanelen och säger Enheten har tagits bort

• I bilden nedan kommer enheten du har tagit bort licensen från att bli olicensierad och kommer inte längre att ha premiumåtkomst till din Total Security-produkt.

• Processen som beskrivs ovan gäller även för Total Adblock & Total WebShield. Observera dock att TotalVPN för närvarande inte har återkallningsfunktionen. Vi arbetar aktivt med att göra den tillgänglig som en fristående produkt med denna funktion inom en snar framtid.
    Om du vill köpa fler licenser, vänligen Klicka här

Återkalla en licens

• Knacka på på de tre prickarna under åtgärdsfliken och välj borttagningsknappen:

• Knacka på på borttagningsknappen för att bekräfta att detta är enheten som du vill ta bort en licens från.

• Det här popup-fönstret visas längst ner på instrumentpanelen och säger "Enheten har tagits bort framgångsrikt"

• Enheten du har tagit bort licensen från kommer att bli olicensierad och kommer inte längre att ha premiumåtkomst till din Total Security-produkt.
    WARNING| Åtgärden för att ta bort licenser från en enhet kommer att variera beroende på den specifika enheten. Det kan antingen bli olicensierat, vilket kräver manuell borttagning, eller så tar det bort både licensen och enheten från Hantera installationer automatiskt.

• Processen som beskrivs ovan gäller även för Total Adblock & Total WebShield. Observera dock att TotalVPN för närvarande inte har återkallningsfunktionen. Vi arbetar aktivt med att göra den tillgänglig som en fristående produkt med denna funktion inom en snar framtid.

svarade detta på din fråga?