Setup Support Menu

TotalAV Oppsett

Administrere en enhet

Velkommen til senteret for administrering av enheter! Her vil du kunne se hvordan du administrerer enhetene dine på tvers av produktdashbordet vårt.

Hvis du ønsker å kjøpe flere lisenser, vennligst Klikk her

Tilbakekalle en lisens

Hvis du ønsker å tilbakekalle en lisens fra en enhet som ikke lenger er i bruk, følg trinnene nedenfor:

• Klikk på de tre prikkene under handlingsfanen og velg fjernknappen:

• Klikk på fjernknappen for å bekrefte at dette er enheten du vil fjerne en lisens fra.

• Popup-vinduet vises nederst på dashbordet og sier Enhet ble fjernet

• På bildet nedenfor vil enheten du har fjernet lisensieringen fra bli ulisensiert og vil ikke lenger ha premiumtilgang til ditt Total Security-produkt.

• Prosessen skissert ovenfor gjelder også for Total Adblock & Total WebShield. Vær imidlertid oppmerksom på at TotalVPN for øyeblikket ikke har tilbakekall-funksjonen. Vi jobber aktivt med å gjøre det tilgjengelig som et frittstående produkt med denne funksjonen i nær fremtid.
    Hvis du ønsker å kjøpe flere lisenser, vennligst Klikk her

Tilbakekalle en lisens

• Trykk på på de tre prikkene under handlingsfanen og velg fjernknappen:

• Trykk på på fjernknappen for å bekrefte at dette er enheten du vil fjerne en lisens fra.

• Denne popup-vinduet vises nederst på dashbordet og sier "Enheten er fjernet vellykket"

• Enheten du har fjernet lisensieringen fra vil bli ulisensiert og vil ikke lenger ha premiumtilgang til ditt Total Security-produkt.
    WARNING| Handlingen for å fjerne lisensiering fra en enhet vil variere avhengig av den spesifikke enheten. Den kan enten bli ulisensiert og kreve manuell fjerning, eller den vil automatisk fjerne både lisensen og enheten fra Administrer installasjoner.

• Prosessen skissert ovenfor gjelder også for Total Adblock & Total WebShield. Vær imidlertid oppmerksom på at TotalVPN for øyeblikket ikke har tilbakekall-funksjonen. Vi jobber aktivt med å gjøre det tilgjengelig som et frittstående produkt med denne funksjonen i nær fremtid.