TotalAV Instelling

Een apparaat beheren

Welkom bij onze hub voor het beheren van apparaten! Hier kunt u zien hoe u uw apparaten op ons productdashboard kunt beheren.

Als u meer licenties wilt kopen, kunt u Klik hier

Een licentie intrekken

Als u een licentie wilt intrekken van een apparaat dat niet langer in gebruik is, volgt u de onderstaande stappen:

• Klik op de drie stippen onder het tabblad Acties en selecteer de knop Verwijderen:

• Klik op de verwijderknop om te bevestigen dat dit het apparaat is waarvan u een licentie wilt verwijderen.

• De pop-up verschijnt onder aan het dashboard met de melding Apparaat succesvol verwijderd

• In de onderstaande afbeelding heeft het apparaat waarvan u de licentie heeft verwijderd, geen licentie meer en heeft het geen premiumtoegang meer tot uw Total Security Product.

• Het hierboven beschreven proces is ook van toepassing op Total Adblock & Total WebShield. Houd er echter rekening mee dat TotalVPN momenteel niet over de intrekkingsfunctie beschikt. We werken er actief aan om het in de nabije toekomst als zelfstandig product met deze functie beschikbaar te maken.
    Als u meer licenties wilt kopen, kunt u Klik hier

Een licentie intrekken

• Tik op de drie stippen onder het tabblad Acties en selecteer de knop Verwijderen:

• Tik op de verwijderknop om te bevestigen dat dit het apparaat is waarvan u een licentie wilt verwijderen.

• Deze pop-up verschijnt onderaan het dashboard met de tekst 'Apparaat succesvol verwijderd'

• Het apparaat waarvan u de licentie hebt verwijderd, heeft geen licentie meer en heeft geen premiumtoegang meer tot uw Total Security Product.
    WARNING| De actie voor het verwijderen van licenties van een apparaat varieert afhankelijk van het specifieke apparaat. Mogelijk komt er geen licentie meer voor, waardoor handmatige verwijdering nodig is, of worden zowel de licentie als het apparaat automatisch verwijderd uit Installaties beheren.

• Het hierboven beschreven proces is ook van toepassing op Total Adblock & Total WebShield. Houd er echter rekening mee dat TotalVPN momenteel niet over de intrekkingsfunctie beschikt. We werken er actief aan om het in de nabije toekomst als zelfstandig product met deze functie beschikbaar te maken.