TotalAV Instelling

Een apparaat toevoegen

Of het nu uw eerste apparaat of een extra apparaat is, volg de onderstaande stappen om uw gekozen apparaat(en) toe te voegen om de beveiliging ervan te verbeteren!

Eerst beginnen we met uw apparaat:

• Log in op het dashboard met Klik hier op het apparaat waarop u de door u gekozen Total Security-software wilt hebben:

• Een weergave van ons Total Security-dashboard nadat u succesvol bent ingelogd:

• Navigeer naar het door u gekozen TotalSecurity-product via de zijbalk aan de linkerkant van de pagina:
  • In het onderstaande voorbeeld gebruiken we TotalAV:

• Klik op Installeer het door u gekozen product om het download- en installatieproces te starten:

• Om het installatieproces van een van onze TotalSecurity-producten te doorlopen, alstublieft Klik hier

• Gefeliciteerd, u heeft uw apparaatlicentie succesvol geactiveerd! Volg de volgende instructies om andere apparaten toe te voegen aan uw abonnement!
  • Als u meer licenties wilt kopen, kunt u Klik hier

Licenties toevoegen

• Als we verdergaan met ons TotalAV-voorbeeld: zodra het product is geïnstalleerd, gaat u naar de rechterbovenhoek van het TotalSecurity-dashboard en klik op uw account-e-mail om het onderstaande venster te openen:

• *Klik** op Licenties kopen om aan de slag te gaan met het toevoegen van meer apparaten aan uw account!

• Als u op Licenties kopen klikt, gaat u naar het onderstaande:

• Voeg vanaf hier het aantal licenties toe dat u nodig heeft voor de extra apparaten en klik op Licenties kopen.
  • Dit is een directe aankoop, dus zorg ervoor dat u het juiste aantal licenties voor uw apparaten aanschaft.

• Er verschijnt een bevestigingsvenster, samen met een bevestigingsmail van uw nieuw aangeschafte licenties!

• Vanaf hier klikt u op op Installaties beheren en bekijkt u de Totaal beveiligingsdashboard om uw beheerde apparaten te bekijken.

• We raden u ten zeerste aan om alle apparaten toe te voegen waarvoor u antivirusbescherming nodig heeft, omdat uw apparaat in de toekomst kan worden blootgesteld aan schadelijke malware of virussen.

Of het nu uw eerste apparaat of een extra apparaat is, volg de onderstaande stappen om uw gekozen apparaat(en) toe te voegen om de beveiliging ervan te verbeteren!

Eerst beginnen we met uw apparaat:

• Log in op het dashboard via Klik hier, op het apparaat waarop u de door u gekozen Total Security-software wilt hebben:

• Nadat u bent ingelogd, wordt een weergave van het dashboard geladen:

• Navigeer naar het door u gekozen TotalSecurity-product door de drie regels aan de linkerkant van de pagina te gebruiken.

• In het onderstaande voorbeeld gebruiken we TotalAV

• Navigeer naar het door u gekozen Total Security Product via het onderstaande menu:

• Als u TotalAV heeft gekozen, wordt de productpagina weergegeven zoals hieronder:
  • Als u een ander Total Security-product gebruikt, wordt een soortgelijk venster weergegeven

• Om het installatieproces van een van onze TotalSecurity-producten te doorlopen, alstublieft Klik hier

• Gefeliciteerd, u heeft uw apparaatlicentie succesvol geactiveerd! Volg de volgende instructies om andere apparaten aan uw abonnement toe te voegen!
  • Als u meer licenties wilt kopen, kunt u Klik hier

Licenties toevoegen

• Tik op de drie lijnen in de rechterbovenhoek van het dashboardscherm:

• Tik op 'Licenties kopen'

• Voeg vanaf hier het aantal licenties toe dat u nodig heeft voor de extra apparaten en Tik op Koop licenties.
  • Dit is een directe aankoop, dus zorg ervoor dat u het juiste aantal licenties voor uw apparaten aanschaft.

• Er verschijnt een bevestigingsvenster, samen met een bevestigingsmail van uw nieuw aangeschafte licenties!

• Vanaf hier klikt u op op Installaties beheren en bekijkt u de Totaal beveiligingsdashboard om uw beheerde apparaten te bekijken.
  • We raden u ten zeerste aan om alle apparaten toe te voegen waarvoor u antivirusbescherming nodig heeft, omdat uw apparaat in de toekomst kan worden blootgesteld aan schadelijke malware of virussen.