Setup Support Menu

TotalAV Inställning

Lägga till en enhet

Oavsett om det är din första enhet eller en extra enhet, följ stegen nedan för att börja lägga till dina valda enheter för att förbättra deras säkerhet!

Först börjar vi med din enhet:

• Logga in på instrumentpanelen med Klicka här på enheten som du vill ha din valda Total Security-programvara på:

• En vy av vår totalsäkerhetsinstrumentpanel efter att du lyckats logga in:

• Navigera till din valda TotalSecurity-produkt genom att använda sidofältet till vänster på sidan:
  • I exemplet nedan kommer vi att använda TotalAV:

• Klicka på Installera din valda produkt för att starta nedladdnings- och installationsprocessen:

• För att gå igenom installationsprocessen för någon av våra TotalSecurity-produkter, vänligen Klicka här

• Grattis, du har aktiverat din enhetslicens! Följ nästa uppsättning instruktioner för att lägga till andra enheter i din plan!
  • Om du vill köpa fler licenser, vänligen Klicka här

Lägga till licenser

• För att fortsätta med vårt TotalAV-exempel, när produkten är installerad, gå till det övre högra hörnet av TotalSecurity-instrumentpanelen och klicka på ditt kontos e-post för att få upp fönstret nedan:

• *Klicka på ** på Köp licenser för att komma igång med att lägga till fler enheter till ditt konto!

• Genom att klicka på Köp licenser kommer du till nedan:

• Härifrån lägger du till hur många licenser du behöver för de extra enheterna och klicka på Köp licenser.
  • Detta kommer att vara ett direktköp, så se till att köpa rätt antal licenser för dina enheter.

• Ett bekräftelsefönster visas tillsammans med en bekräftelse via e-post för dina nyköpta licenser!

• Härifrån, klicka på på Hantera installationer och se Total säkerhetsinstrumentpanel för att ta en titt på dina hanterade enheter.

• Vi rekommenderar starkt att du lägger till alla enheter du vill ha antivirusskydd för, eftersom din enhet kan utsättas för skadlig skadlig programvara eller virus i framtiden.

Oavsett om det är din första enhet eller en extra enhet, följ stegen nedan för att börja lägga till dina valda enheter för att förbättra deras säkerhet!

Först börjar vi med din enhet:

• Logga in på instrumentpanelen med Klicka här, på enheten som du vill ha din valda Total Security-programvara på:

• En vy av instrumentpanelen kommer att laddas efter att du loggat in:

• Navigera till din valda TotalSecurity-produkt genom att använda de tre raderna till vänster på sidan.

• I exemplet nedan kommer vi att använda TotalAV

• Navigera till din valda totalsäkerhetsprodukt från menyn nedan:

• Om du väljer TotalAV kommer produktsidan att visas som nedan:
  • Om du använder en annan Total Security-produkt kommer ett liknande fönster att visas

• För att gå igenom installationsprocessen för någon av våra TotalSecurity-produkter, vänligen Klicka här

• Grattis, du har aktiverat din enhetslicens! Följ nästa uppsättning instruktioner för att lägga till andra enheter i din plan!
  • Om du vill köpa fler licenser, vänligen Klicka här

Lägga till licenser

• Knacka på på de tre linjerna i det övre högra hörnet på instrumentpanelens skärm:

• Knacka på på "Köp licenser"

• Härifrån lägger du till hur många licenser du behöver för de extra enheterna och Knacka Köp licenser.
  • Detta kommer att vara ett direktköp, så se till att köpa rätt antal licenser för dina enheter.

• Ett bekräftelsefönster visas tillsammans med en bekräftelse via e-post för dina nyköpta licenser!

• Härifrån, klicka på på Hantera installationer och se Dashboard för total säkerhet för att ta en titt på dina hanterade enheter.
  • Vi rekommenderar starkt att du lägger till alla enheter du vill ha antivirusskydd för, eftersom din enhet kan utsättas för skadlig skadlig programvara eller virus i framtiden.