Setup Support Menu

TotalAV Oppsett

Legge til en enhet

Enten det er din første enhet eller en tilleggsenhet, følg trinnene nedenfor for å begynne å legge til enheten(e) du har valgt for å forbedre sikkerheten deres!

Først begynner vi med enheten din:

• Logg på dashbordet med Klikk her på enheten du ønsker å ha den valgte Total Security-programvaren på:

• En visning av totalsikkerhetsdashbordet vårt etter at du har logget på:

• Naviger til det valgte TotalSecurity-produktet ved å bruke sidefeltet til venstre på siden:
  • I eksemplet nedenfor vil vi bruke TotalAV:

• Klikk på Installer det valgte produktet for å starte nedlastings- og installasjonsprosessen:

• For å gå gjennom installasjonsprosessen for noen av våre TotalSecurity-produkter, vennligst Klikk her

• Gratulerer, du har aktivert enhetslisensen din! Følg det neste settet med instruksjoner for å legge til andre enheter i planen din!
  • Hvis du ønsker å kjøpe flere lisenser, vennligst Klikk her

Legge til lisenser

• Fortsetter med vårt TotalAV-eksempel, når produktet er installert, gå til øverst til høyre på TotalSecurity-dashbordet og klikk på e-posten til kontoen din for å få opp vinduet nedenfor:

• *Klikk** på Kjøp lisenser for å komme i gang med å legge til flere enheter på kontoen din!

• Ved å klikke på Kjøp lisenser kommer du til nedenfor:

• Herfra legger du til hvor mange lisenser du trenger for de ekstra enhetene og klikk på Kjøp lisenser.
  • Dette vil være et direkte kjøp, så sørg for å kjøpe riktig antall lisenser for enhetene dine.

• Et bekreftelsesvindu vises sammen med en e-postbekreftelse for de nykjøpte lisensene dine!

• Herfra, klikk på Administrer installasjoner og se Total Security Dashboard for å ta en titt på de administrerte enhetene dine.

• Vi anbefaler på det sterkeste å legge til alle enhetene du ønsker antivirusbeskyttelse for, siden enheten din kan bli utsatt for skadelig skadelig programvare eller virus i fremtiden.

Enten det er din første enhet eller en tilleggsenhet, følg trinnene nedenfor for å begynne å legge til enheten(e) du har valgt for å forbedre sikkerheten deres!

Først begynner vi med enheten din:

• Logg på på dashbordet med Klikk her, på enheten du ønsker å ha den valgte Total Security-programvaren på:

• En visning av dashbordet lastes inn etter at du har logget på:

• Naviger til ditt valgte TotalSecurity-produkt ved å bruke de tre linjene til venstre på siden.

• I eksemplet nedenfor vil vi bruke TotalAV

• Naviger til det valgte Total Security-produktet ved å bruke menyen nedenfor:

• Hvis du velger TotalAV, vil produktsiden vises som nedenfor:
  • Hvis du bruker et annet Total Security-produkt, vil et lignende vindu vises

• For å gå gjennom installasjonsprosessen for noen av våre TotalSecurity-produkter, vennligst Klikk her

• Gratulerer, du har aktivert enhetslisensen din! Følg det neste settet med instruksjoner for å legge til andre enheter i planen din!
  • Hvis du ønsker å kjøpe flere lisenser, vennligst Klikk her

Legge til lisenser

• Trykk på på de tre linjene øverst til høyre på dashbordskjermen:

• Trykk på på "Kjøp lisenser"

• Herfra legger du til hvor mange lisenser du trenger for de ekstra enhetene og Trykk Kjøp lisenser.
  • Dette vil være et direkte kjøp, så sørg for å kjøpe riktig antall lisenser for enhetene dine.

• Et bekreftelsesvindu vises sammen med en e-postbekreftelse for de nykjøpte lisensene dine!

• Herfra, klikk på Administrer installasjoner og se Dashboard for total sikkerhet for å ta en titt på de administrerte enhetene dine.
  • Vi anbefaler på det sterkeste å legge til alle enhetene du ønsker antivirusbeskyttelse for, siden enheten din kan bli utsatt for skadelig skadelig programvare eller virus i fremtiden.