Total Coupon

Hoe Total Coupon te gebruiken

Total Coupon is een gratis browserextensie waarmee u geld kunt besparen wanneer u online winkelt. Het doet het werk voor u door automatisch de beste couponcodes te vinden en toe te passen bij het afrekenen. Dit betekent dat u geld kunt besparen zonder dat u tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar codes of het handmatig invoeren ervan.

Total Coupon past automatisch de beste couponcodes toe bij het afrekenen voor duizenden populaire e-commerce winkels. Om te beginnen, klikt u gewoon op 'Coupons toepassen'. Je kunt Total Coupon op elk moment opnieuw uitvoeren door op het pictogram in de werkbalk van je browser te klikken en opnieuw 'Coupons toepassen' te selecteren.