Total Coupon

Slik bruker du Total Coupon

Total Coupon er en gratis nettleserutvidelse som hjelper deg å spare penger når du handler på nettet. Den gjør jobben for deg ved automatisk å finne og bruke de beste kupongkodene i kassen. Dette betyr at du kan spare penger uten å måtte bruke tid på å søke etter koder eller legge dem inn manuelt.

Total Coupon bruker automatisk de beste kupongkodene i kassen for tusenvis av populære e-handelsbutikker. For å komme i gang klikker du ganske enkelt "Bruk kuponger". Du kan kjøre Total Coupon igjen når som helst ved å klikke på ikonet i nettleserens verktøylinje og velge "Bruk kuponger" igjen.