Malware Support Menu

Støtte for skadelig programvare

Hvordan fikse nettleserinnstillinger endret av skadelig programvare

Du har kanskje lagt merke til at nettleserens hjemmeside, søkefelt eller mer kan ha endret seg.

Det kan være et par årsaker til dette. Det kan være at noe skadelig programvare har endret nettleserens innstillinger, eller det kan være at du ved et uhell har godtatt å endre innstillingene dine når du installerer en applikasjon.

Hvis dette skjedde med deg, ikke bekymre deg, vi vil veilede deg gjennom hvordan du får tilbake dine foretrukne innstillinger.

• Hvordan endrer jeg søkemotoren tilbake
  • Hvordan endrer jeg tilbake startsiden min?

• Hvordan endrer jeg søkemotoren min tilbake?

Hvis standardsøkemotoren din har blitt endret, følg disse instruksjonene for å endre dem tilbake.

• Åpne Chrome

• Lim inn chrome://settings/searchEngines i søkefeltet

• Klikk på {notrans- 4}tre prikker ved siden av søkemotoren** du som standard

• Klikk på Gjør som standard

• Åpne Firefox

• Lim inn about:preferences#search i søkefeltet

• Klikk på rullegardinmenyen under Standard søkemotor

• Velg søkemotoren{notrans- 11} som du ønsker å gjøre til standard**

• Åpne Edge

• Lim inn edge://settings/search i søkefeltet

• Klikk på {notrans- 4}rullegardinmeny**

• Velg søkemotoren som du vil gjøre som standard

Hvordan endrer jeg tilbake startsiden min?

Hvis standardsøkemotoren din har blitt endret, følg disse instruksjonene for å endre dem tilbake.

• Lim inn chrome://settings/appearance i adressefeltet

• Lim inn URL du vil endre din {notrans-4 }hjemmeside** til

• Lim inn about:preferences#home i adressefeltet

• Klikk på Egendefinerte nettadresser

• Lim inn {notrans-4 }URL du vil endre hjemmesiden** til

• Lim inn edge://settings/startHomeNTP i adressefeltet

• Lim inn URL-en du vil endre din {notrans-4 }hjemmeside** til