Settings Support Menu

TotalAV Innstillinger

Slik aktiverer du sanntidsbeskyttelse

Real-Time Protection kjører i bakgrunnen på datamaskinen din og skanner alle filer du har lastet ned, brukt eller åpnet. Real-Time Protection ser etter viruslignende oppførsel og stopper alle mistenkelige aktiviteter, varsler deg og stopper filer eller ondsinnede prosesser som kan være skadelig for datamaskinen din.

Som oppgradert bruker vil du ha tilgang til vår Real-Time Protection-funksjon.

Følg disse instruksjonene for å konfigurere Real-Time Protection:

Åpne TotalAV

• Åpne TotalAV-applikasjonen på Windows-enheten din
  • Klikk på TotalAV-ikonet på venstre side.
  • Aktiver sanntidsbeskyttelse

• Klikk på Sanntidsbeskyttelse
  • Sjekk om bryteren er satt til Beskyttelse aktivert

• NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.

Når du først installerer TotalAV på Mac, må du konfigurere sanntidsbeskyttelse. Vi har gjort dette så enkelt som mulig. Følg disse instruksjonene for å aktivere Real-Time Protection:

Åpne TotalAV

Åpne TotalAV-applikasjonen

• Klikk på Dashboard
  • Klikk på Aktiver
  • Klikk på Installer
  • Åpne Systemvalg
  • Tillat tillatelser

• Klikk på Åpne sikkerhetsinnstillinger
  • Klikk på låseikonet
  • Skriv inn Mac-passordet ditt
  • Klikk på Lås opp
  • Klikk på Tillat
  • Aktiver sanntidsbeskyttelse

Gå til TotalAV-applikasjonen

• Klikk på Neste > Preferanser for åpne system
  • Klikk på TotalAV Real-Time Protection 5 - (det kan hende du må rulle ned for å finne oppføringen)
  • Klikk på Fullfør oppsett

• NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.

TotalAV iOS®-appen kjører ikke et antivirus.

I stedet gir den en håndfull verktøy som hjelper til med å opprettholde helsen til iPhone eller iPad.

På grunn av Apple®s stramme og strenge økosystem, er det praktisk talt umulig for programmer og skript å kjøre på iOS® med mindre de har blitt godkjent for å fungere av Apple® selv. De sjekker grundig og sikrer at ingenting ondsinnet forekommer i apper under denne prosessen.

Mer informasjon

De fleste brukere av iOS®-enheter trenger ikke å bekymre seg for at iPhone eller iPad får virus.

Den eneste reelle risikoen for iPhones og iPads er hvis enheten er Jailbroken. Ved å jailbreake en iOS®-enhet injiserer en bruker kode som omgår behovet for at apper skal installeres gjennom iOS® App Store. Dermed kan apper fra alle kilder installeres, og dermed er det fare for virus.

Real-Time Protection kjører i bakgrunnen på Android-enheten din og skanner ny aktivitet på enheten din. Du vil da bli varslet hvis en fil eller app er skadelig eller skadelig.

For å slå på Real-Time Protection, følg vår raske video eller trinnvise instruksjoner nedenfor:

• Åpne TotalAV-applikasjonen
  • Trykk på Real-Time Protection Shield-ikonet

• Trykk på Aktiver sanntidsbryteren

• Du vil nå ha Sanntidsbeskyttelse aktivert.

• NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.