Settings Support Menu

TotalAV Innstillinger

Android: Total WebShield Auto deaktivering

WebShield-funksjonen i TotalAV for Android slår seg stadig av fordi enheten din bruker strømsparingsmodus, som er laget for å spare batteri ved å stoppe apper fra å kjøre i bakgrunnen.

Smarttelefoner i dag fokuserer sterkt på å balansere batterilevetid og ytelse, så produsenter inkluderer strømsparende funksjoner med hver Android-oppdatering. Noen av disse funksjonene kan imidlertid være for aggressive, og slå av nyttige bakgrunnsapper når skjermen er av.

Dette påvirker apper som er avhengige av å kjøre i bakgrunnen, for eksempel vekkerklokker, automatiseringsverktøy og sikkerhetsappfunksjoner som WebShield. Når Android stopper bakgrunnsapper, mister WebShield tilgangstillatelsen den trenger for å fungere ordentlig, eller batteriet lukker appen, hvis den anser det som unødvendig batteribruk.

For å hjelpe med dette har TotalAV lagt til et varsel som varsler deg hvis WebShield er slått av, slik at du enkelt kan aktivere det igjen.

Ekskluderer TotalAV fra innstillinger for batterisparing

Vær oppmerksom på at trinnene for hver Android-enhet som er oppført nedenfor, vil variere avhengig av enhetens merke og modell.

Hvis du ikke finner instruksjoner som er spesifikke for smarttelefonmerket eller Android-versjonen i listen nedenfor, kan du sjekke enhetens batteriinnstillinger eller strømsparingsinnstillinger for å forhindre at WebShield-funksjonen begrenses. Dette vil sikre at WebShield forblir aktiv til enhver tid.

Vurder å kontakte telefonprodusenten for ytterligere veiledning for å løse dette problemet.

• Gå til Innstillinger på Asus-enheten → trykk deretter på Strømstyring → **Autostart Manager{notrans-5 }.
  • På Nedlastet-fanen → trykk på Nekt ved siden av TotalAV-appen for å endre denne innstillingen til Tillat.
  • Trykk på Tillat for å bekrefte endringen.
  • Åpne Mobile Manager-appen → trykk deretter på PowerMasterBatterisparingsalternativer/innstillinger.
  • Deaktiver disse to alternativene: - Rydd opp i suspendering** - Automatisk nekte at apper starter automatisk**
  • Gå til Innstillinger på HTC-enheten → trykk deretter på StrømBatterioptimalisering → { notrans-6}Ikke optimalisert** → Alle apper for å se en fullstendig liste over apper.
  • Trykk på TotalAV-appen → velg Ikke optimaliser → Ferdig.
  • __#huawei[name="Huawei"]

Velg i henhold til din Huawei EMUI-versjon. Gå til Innstillinger → Om telefonen for å finne EMUI-versjonen din.

EMUI versjon 10.0 og nyere

• Gå til Innstillinger på Huawei-enheten din → åpne deretter BatteriAppstart.
  • Sett glidebryteren til av for TotalAV-appen.
  • På skjermen som vises, sørg for at alternativene Autostart og Kjør i bakgrunnen begge er aktivert.

• EMUI versjon 9.1 – 5.0

• Gå til Innstillinger på Huawei-enheten → åpne deretter Batteri eller trykk på Telefonbehandling ikonet på hovedskjermen.
  • Trykk på Låseskjermopprydding.
  • Sett glidebryteren til av for TotalAV og sett appen til Ikke lukk.

• EMUI versjon 4.9 og tidligere

• Trykk på Telefonadministrator-ikonet på hovedskjermen.
  • Gå til Innstillinger og velg fanen Beskyttede apper.
  • Slå på beskyttelsen for TotalAV-appen.
  • Gå til Systeminnstillinger på Nokia-enheten din.
  • Trykk på Apper → velg deretter TotalAV-appen.
  • Trykk på Batteri og velg Ikke optimaliser.
  • Tilleggsløsninger

Hvis du fortsetter å oppleve problemer, vennligst gjør følgende:

• Gå til Innstillinger på Nokia-enheten → velg Batteri.
  • Deaktiver Batterisparing.
  • Gå til TelefoninnstillingerApper → Se alle apper.
  • Trykk på menyen øverst til høyre → Vis system.
  • Finn Strømsparing-appen i listen → velg den → trykk på Tving lukking.
  • Gå til Innstillinger på OnePlus-enheten → trykk på BatteriBatterioptimalisering.
  • Finn TotalAV-appen i listen → velg den → velg Ikke optimaliser.
  • Gå tilbake til Innstillinger og trykk på ApperTannhjulikon → *Spesiell tilgang{notrans -7} → slå av Batterioptimalisering*.
  • Start TotalAV-appen, og sveip deretter opp og hold for å se nylige apper.
  • Trykk lenge hvor som helst på vinduet og trykk på låseknappen i øvre høyre hjørne av TotalAVappen. TotalAV-appen vil ha det lukkede hengelåsikonet.
  • Søk etter Autostart av app i enheten Innstillinger og sett glidebryteren til av for {notrans- 8} app. Funksjonen Autostart av app er bare tilgjengelig på enkelte OnePlus-modeller. - Hvis det ikke vises i søkeresultatene, fortsett med neste trinn.
  • Gå til Innstillinger på !OnePlus-enheten → trykk på BatteriBatterioptimalisering.
  • Trykk på menyen (tre vertikale prikker) øverst til høyre → velg deretter Avansert optimalisering / Forbedret optimalisering.
  • Deaktiver disse to alternativene: - Dyp optimalisering / adaptivt batteri** - Optimalisering av hvilemodus**
  • Start TotalAV-appen din.
  • Lås TotalAV i bakgrunnen ved å følge disse trinnene.
  • Åpne Verktøy-mappen på startskjermen → gå til TelefonadministratorAppadministrasjon → velg {notrans -10} i listen over apper → Batteribruk → velg alternativet Kjør i bakgrunnen.
  • Gå tilbake til Telefonadministrator → trykk på PersonverntillatelserOppstartsbehandling → still inn skyveknappen til på for TotalAV-appen slik at den blir grønn.
  • Gå til Innstillinger på Oppo-enheten → velg BatteriStrømplan → still inn skyveknappen til av slik at den blir hvit for Strømsparing og Smart Strømsparer.
  • Android versjon 13+

• Gå til Innstillinger på Samsung-enheten → trykk på Apper.
  • Velg TotalAV i listen over apper og deaktiver Sett appaktivitet på pause hvis den ikke brukes.
  • Gå tilbake til InnstillingerApper → TotalAV → trykk på Batteri → velg deretter {notrans -6}Ubegrenset**.
  • Åpne Innstillinger på nytt → trykk deretter på Batteri og enhetspleieBatteriBakgrunnsbruksgrenser → deaktiver alternativet Sett ubrukte apper i dvale.
  • Nok en gang, åpne Innstillinger → trykk på Batteri og enhetspleieBatteriMer Batteriinnstillinger → Deaktiver Adaptive Battery.
  • Gå tilbake til Innstillinger og trykk deretter på → Batteri- og enhetspleieAutooptimalisering → deaktiver {notrans-6 }Start på nytt ved behov**.

• Android versjon 12

• Gå til Innstillinger på Samsung-enheten → trykk på Apper.
  • Velg TotalAV i listen over apper.
  • Rull ned → trykk på Batteri → velg deretter Ubegrenset.

• Android versjon 11

• Gå til Innstillinger på Samsung-enheten → trykk på Batteri og enhetspleie.
  • Trykk på Batteri → velg deretter Bakgrunnsbruksgrenser.
  • Trykk på Aldri sovende apper.
  • Trykk på + øverst til høyre → velg deretter TotalAV-appen.
  • Trykk på Legg til for å legge til TotalAV-appen i listen.

• Android versjon 10

• Gå til Innstillinger på Samsung-enheten → trykk på Device Care.
  • Trykk på Batteri → velg deretter App Power Management.
  • Trykk på Apper som ikke vil bli satt i dvale, og velg deretter TotalAV-appen.
  • Trykk på Ferdig for å bekrefte.

• Android versjon 9

• Gå til Innstillinger på Samsung-enheten og trykk på Apper.
  • Trykk på menyen (tre vertikale prikker) øverst til høyre, og velg deretter Spesialtilgang.
  • Velg Optimaliser batteribruk → trykk deretter på rullegardinmenyen øverst på skjermen og velg **Alle{notrans-5 }.
  • Sett glidebryteren til av for TotalAV slik at den blir hvit.

• Android versjon 8 og tidligere

• Gå til Innstillinger på Samsung-enheten og trykk på Enhetsvedlikehold.
  • Trykk på Batteri → bla deretter ned og velg Uovervåkede apper.
  • Trykk på Legg til apper → velg deretter TotalAV-appen.
  • Trykk på Ferdig for å bekrefte.
  • Sony Xperia, Android 11

• Gå til Innstillinger på Sony-enheten → Apper og varslerSpesiell apptilgangStrømsparende funksjon.
  • Velg Alle apper fra rullegardinmenyen → *Ikke optimalisert.
  • Velg TotalAV, og velg deretter Ikke optimaliser.

• Andre Android-versjoner av Sony-telefoner

• Åpne enheten Innstillinger → trykk på Batteri.
  • Trykk på menyen (tre vertikale prikker) øverst til høyre, og velg deretter Batterioptimalisering eller **Unntak for strømsparing{notrans -5}.
  • Trykk på Apper*-fanen og merk av for TotalAV-appen.
  • Velg i henhold til din Xiaomi MiUI-versjon. Gå til Innstillinger → Om telefonen for å finne din MiUI-versjon.

MiUI 13

• Gå til Innstillinger på Xiaomi-enheten.
  • Trykk på Min enhetAlle funksjoner → trykk flere ganger på MiUI-versjonen til du ser meldingen Du er en utvikler nå.
  • Gå tilbake til InnstillingerTilleggsinnstillingerUtvikleralternativer → deaktiver Slå på MiUI optimalisering.

• MiUI 12

• Gå til Innstillinger på Xiaomi-enheten.
  • Trykk på PersonvernAdministrerSpesiell apptilgang → **Batterioptimalisering{notrans-7 }.
  • Velg Alle apper fra det øverste båndet, velg deretter TotalAV og velg Ikke optimaliser.

• MiUI 11

• Gå til Innstillinger på Xiaomi-enheten.
  • Trykk på ApperAdministrer apper → TotalAV.
  • Sørg for at Autostart er aktivert.
  • Trykk på Andre tillatelser → aktiver følgende tillatelser: Vis på låseskjerm Vis popup-vindu Vis popup-vinduer mens du kjører inn bakgrunnen
  • Trykk på ← tilbakepilen → trykk på Batterisparer → velg Ingen begrensninger.

• MiUI 10 og 9

• Åpne enten InnstillingerInstallerte apper / Appadministrasjon.
  • Trykk på TotalAV-appen og sørg for at Autostart er aktivert.
  • Trykk på Andre tillatelser.
  • Sørg for at Vis på låseskjerm og Start i bakgrunnen er aktivert.
  • Trykk på ← tilbake-pilen, og trykk deretter på Batterisparer → velg Ingen begrensninger.

• MiUI 8

• Åpne enten InnstillingerInstallerte apper eller Appadministrasjon.
  • Trykk på TotalAV-appen din, og velg deretter Andre tillatelser.
  • Sørg for at Vis på låseskjerm og Start i bakgrunnen er aktivert.
  • Gå tilbake til hovedenhetens Innstillinger-skjerm.
  • Velg BatteriAdministrer appers batteribruk.
  • Trykk på Velg apper, velg TotalAV-appen, og velg deretter Ingen begrensninger.
  • Gi tilgjengelighetstillatelse til TotalAV

Hvis du ikke allerede har gjort det under TotalAV-oppsettet, må du aktivere/gjenopprette tilgjengelighetstillatelsen for at WebShield skal fungere. Se nedenfor:

• Gå til Innstillinger på Android-enheten din.
  • Åpne Tilgjengelighet-delen.
  • Velg TotalAV WebShield i listen over nedlastede apper.
  • Sett glidebryteren for tilgjengelighetstillatelse til PÅ for TotalAV WebShield-funksjonen.
  • Trykk på Tillat, hvis du blir bedt om det, for å bekrefte endringen.
  • TotalAV WebShield skal nå være aktivert.
  • Slå PÅ WebShield-funksjonen igjen

Slå til slutt på WebShield-funksjonen igjen, slik at TotalAV-appen kan skanne og blokkere farlige nettsteder som du får tilgang til i nettlesere.